aeonix.net

Weboldal készítés

Az internet eljut szinte mindenkihez.
Kommunikáljon, értékesítsen saját weboldala segítségével!

Az internetes megjelenés egyre fontosabb, napjainkban szinte minden családban van legalább egy számítógép, szélessávú kapcsolattal. Kis és közép vállalkozásoknál, nagy cégeknél és az üzletemberek körében alapkövetelménnyé vállt a saját weboldal, saját domain végződésű e-mail cím. Az a vállalkozás amelynek nincs honlapja, nincs jelen semmilyen formában a világhálón, hátrányosabb piaci helyzetbe kerülhet a konkurrenciával szemben.

A fogyasztó társadalom szokásai megváltoztak, rohanó világunkban nincs idő több boltot megnézni, keresni, autóba ülni, buszra vagy vonatra szállni, utazni, hiszen az interneten böngészve, a boltok weboldalai között keresgélve megtalálhatják a számukra kedvező árú terméket vagy szolgáltatást, mindezt kényelmesen valamint költséghatékonyan otthonról.

Közvéleménykutatások és különböző felmérések kimutatták, hogy egy vállalkozás vagy szolgáltatás megítélésében hatalmas szerepet játszik a webes megjelenés, a webdesign és honlap átláthatósága.

Honlap tervezés

A weboldal készítés külön szakma, fontos hogy ki és milyen hozzáértéssel, szakértelemmel végzi ezt a feladatot. Egy egyszerű statikus internetes oldal elkészítésénél is számit a struktúra, az esztétika, a html programozás. Dinamikus tartalommal rendelkező weblapoknál (pl.:híroldal, portál, webáruház, webgaléria) pedig már elengedhetetlen a PHP és egyéb programnyelvek magasszintű ismerete és gyakorlati használata.

Minőségi irányelveink

Weboldal készítésnél is fontos a minőség, amely nem minden esetben a vizuális megjelenésben nyílvánul meg először. A honlapot mozgató "motor" programozása legalább olyan fontos mint a webdesign. Célunk olyan megbízhatóan működő alapot készíteni weblapjainknak, amelyek gyorsan és keresőbarátként teszik a dolgukat a háttérben.
Egy honlap tervezésénél számos szabványt kell szem előtt tartani, a weboldalt készítő szakembernek tisztában kell lennie a legújabb, legkorszerűbb technológiákkal és alkalmazásukkal. Az általunk készített weboldalak mind megfelelnek a W3C (Word Wide Web Consortium) szabványoknak, valamint gyorsan és optimalizáltan töltődnek be a böngészőkbe.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

Elérhetőség

Lépjen kapcsolatba velünk, érdeklődjön bizalommal.