aeonix.net

Keresőoptimalizálás

Akkor jó és hasznos egy weboldal, ha az oldalon levő fontosabb kulcsszavakra
az internetes keresők találatai közt minél jobb helyet foglal el.

Az internetes keresők nagyon elterjedtek a felhasználók körében, időt és fáradságot takarítanak meg azzal, hogy bizonyos kulcsszavakra esetenként több százezer találatot jelenítenek meg fontossági sorrendben.

A népszerűbb keresők algoritmusai több mint 75%-ban valóban azt az eredményt mutatják, amire kiváncsi az internetező. A keresők fejlesztői nap mint nap arra törekednek, hogy minél igazságosabb sorrendet és releváns tartalmat közvetítsenek egy lekérdezés által.
Kitiltják továbbá azokat a weboldalakat, amelyek "illegálisan", a kereső robotokat félrevezetve próbálnak meg előrébb kerülni. Ezért javasoljuk hogy oldala keresőoptimalizálását és menedzselését hozzáértő szakemberrel végeztesse.

Miért szükséges Önnek a keresőoptimalizálás?

Az internetes kereső oldalakat (google, yahoo, msn, stb.) használók többnyire csak az első 10-15 találatot nézik meg, általában ezek között a keresési eredmények között már megtalálják azt a honlapot amely felkelti az érdeklődésüket.
Azok a weboldalak, amelyek többnyire keresőoptimalizáltak, ebben a sávban (a top 10-ben) vannak, azok sokkal nagyobb forgalomra számíthatnak, így nagyobb az esélye termékeik, szolgáltatásaik értékesítésére. A keresőoptimalizálás kivétel nélkül szükséges minden olyan internetes vállakozásnak, amelynek a világháló a célközönsége. Egy profi keresőoptimalizáláson átesett online áruház forgalma akár 100%-al is megnőhet!

Hogyan keresőoptimalizáljuk honlapját?

A keresőoptimalizálásnak több lépcsője is van, weboldal, konkurrencia és kulcsszó függő, hogy pontosan milyen eszközökkel és milyen módon történik. Az alábbiakban néhány fontosabb elemet ismertetünk.

Amennyiben weboldala szerkezeti felépítése nem felel meg a keresők alapelvárásainak, abban az esetben a honlap struktúrális átalakításával kezdjük a munkát.
A továbbiakban megkeressük azokat a kulcsszavakat, amelyek megfelelő használata mellett az oldalon található szöveges tartalom releváns és informatív lesz mind az internetes keresők, mind pedig a látogatók számára.
A keresőoptimalizálás során számos olyan változtatást fogunk eszközölni, amelyek elősegítik weboldalán a kereső robotok forgalmát és tájékozódását. Ezek után linképítés kezdődik, amely segítségével megpróbálunk direk módon még több látogatót hozni az Ön oldalára.
A keresőoptimalizálás eredménye nem fog azonnal látszódni, legalább 3-4 hét kell ahhoz, hogy a kereső robotok indexeljék és feldolgozzák a honlap tartalmát. Egy új weboldal esetében ez az idő 2-3 hónap is lehet. Ezért keresőoptimalizálási sikerdíjjat csak abban az esetben kell fizetnie, amennyiben a megállapított kulcsszavakra valóban előrébb került weboldala.
A keresőoptimalizálás nem minden esetben egyszeri munka, nem elég az első 10-be kerülni, ott is kell maradni, hiszen a konkurrencia is azon dolgozik, hogy minél jobb helyezést érjen el.

Elérhetőség

Lépjen kapcsolatba velünk, érdeklődjön bizalommal.